Over Paymans Tuintechniek

Snel en goed

Goede producten leveren is één, maar het verhaal is in onze ogen pas compleet als je ook de bijbehorende service biedt. Uw machine heeft deskundig onderhoud nodig om optimaal te kunnen blijven functioneren. Dankzij regelmatige servicebeurten in onze gespecialiseerde werkplaats wordt de levensduur van uw machine met jaren verlengd. Of het nu gaat om een machine storing of vervanging van een vitaal onderdeel: bij Paymans Tuintechniek kunt u rekenen op een vlotte uitvoering van uw reparatie door geschoolde vakmensen.

Op verzoek van de arbeidsinspectie dient de werkgever aan te tonen dat deze al het mogelijke heeft gedaan om de veiligheid van het aanwezige materieel te waarborgen. Dit wordt tevens geeist vanuit VCA. Een officieel keuringsrapport van een VCA-keuringsbedrijf is in dit kader de beste vrijwaring.

Veiligheid voorop
VCA-keuringsbedrijven zijn gecertificeerd volgens Veiligheids Checklijst Aannemers. dus kunt u erop vertrouwen dat alle werkzaamheden (keuringen, onderhoud en reparaties) deskundig en veilig worden uitgevoerd. Het VCA-certificaat geldt in de eigen werkplaats en voor werkzaamheden op locatie. Ook op locaties waar VCA een eis is, kan Paymans Tuintechniek u van dienst zijn.

Onafhankelijk en deskundig
Wanneer u uw materieel laat keuren door een gecertificeerd VCA-keuringsbedrijf biedt u dit de volgende voordelen:
aantoonbare deskundigheid
vertrouwen van de arbeidsinspectie
onafhankelijkheid van de keuring
aantoonbaar gedragen verantwoordelijkheid bij ongevallen
directe signalering van gevaarlijke situaties
goedgekeurde machines voorzien van sticker

Kortom: het VCA-keuringsbedrijf is dus dé raadgever op het gebied van machineveiligheid in uw branche!

Elk jaar in de winterperiode kennen wij onze speciale winterreparaties met sterk gereduceerde ophaal- en retour tarieven.

Paymans Tuintechiek levert in alle opzichten maatwerk, snel en goed!

VCA-keuringsbedrijf - waarborg voor veiligheid
VCA-keuringsbedrijven beschikken over de expertise om u te helpen de verantwoordelijkheid voor de veiligheid, gezondheid en welzijn van uw personeel te dragen. Paymans Tuintechniek is sinds 1999 gecertificeerd en dus uitstekend in staat om uw reparaties, onderhoud en keuringen te verrichten.

Verplichtingen vanuit de ARBO-wet
Werkgevers worden door de ARBO-wet verplicht zorg te dragen voor de veiligheid van hun materieel. Werknemers moeten er op kunnen vertrouwen dat het materieel waar zij mee werken veilig is. Het is de taak van de werkgever om dit aan te tonen. Werkgevers krijgen in toenemende mate de verantwoordelijkheid voor ongevallen waarbij technische voorzieningen een rol spelen.


Notice: Undefined index: t in /home/hondagroen/domains/hondagroendealers.nl/private_html/info.php on line 132